Huningaweg 1
9682 PA Oostwold

+31 (0)6 - 15 46 76 74
info@moushouk.com

Reserveer nu

Nostalgisch overnachten

Onze Bed and Breakfast beschikt over drie sfeervolle, nostalgische kamers met comfortabele bedden, die elk hun eigen karakter hebben en een uniek uitzicht over het Oldambtmeer, de vaarverbinding en de polder. 
Spruutjemous
Deze gastenkamer is aan de voorzijde en beschikt over een tweepersoonsbed, een badkamer met bad, douche, toilet en een balkonnetje. Aan de voorzijde heeft u uitzicht over het Oldambtmeer. Vanuit het zijraam is de vaarverbinding te zien.
Bladjemous
De middelste kamer beschikt over twee éénpersoons bedden met een badkamer met douche, toilet en een riant balkon. De kamer heeft uitzicht over de vaarverbinding en vanaf het balkon over het Oldambtmeer en de polder.
Mousstommel
Deze gastenkamer aan de achterzijde van het huis heeft twee éénpersoons bedden met een badkamer met douche en toilet. U heeft uitzicht op de vaarverbinding en een wijdse blik over de polder. De oude haken aan het plafond zijn weer voorzien van een schommel. 

Morgenochtend wordt u gewekt door de vogels. Slaap lekker!
De kamers zijn te reserveren voor 96 euro per nacht per kamer, inclusief ontbijt en koffie- en thee faciliteiten. Een fiets is beschikbaar voor 2,50 euro per dag en wifi is gratis. 
Wij vragen u vriendelijk uw huisdieren thuis te laten.